luni, 1 iulie 2013

CORNULETE CU MAGIUN





INGREDIENTE:
1 kg faina
100 ml apa minerala
250 ml vin alb
450 ml ulei
1 praf  dec copt
2 vanilii
200 g zahar
1 lingurita sare
zahar pudra pentru decor
1 borcan de magiun de prune

MOD DE PREPARARE:
Se amesteca toate ingredientele,se framnat bine alautul.
Se imparte aluatul  in7-8 parti aproximativ.Se intinde fiecare bucata cu sucitorul ,se da forma ce cerc.Se taie in fasi,se pune cate 1 lingurita plina cu magiun,se ruleaza apoi se aseza intr-o tava ,se da la cuptor la 200 grade timp de 20 minute.


Vor rezulta 3 tavi mari de cuptor(cel putin mie asa mi-au iesit).



Cand sant calde se dau prin zahar pudra.
Pofta buna
PS:Este o refeta foarte buna si pentru zilele de post.

Un comentariu:

  1. Chiar azi noapte am visat ca mancat cornulete :)) Asa ca acum stau si salivez langa poze :P

    RăspundețiȘtergere

Lista mea de bloguri