vineri, 10 ianuarie 2014

RULADA CU CARNATI SI CASCAVAL





INGREDIENTE:
1 muschi de porc potrivit
6 fire carnati subtiri sau cabanos
6 feli de cascaval
sare
piper
hartie de copt si ata
MOD DE PREPARARE:
Muschiul de porc,se sectioneaza pe mijoc,apoi se bate cu ciocanelu de snitele.


Se condimeteaza cu sare si pier pe ambele parti.
Carnaciori se prajesc putin(nu este obligatoriu,dar da un gust mai bun)

Se aseaza muschiul condimentat,se pune feliile de cascaval peste muschiul de porc ,

dupa care  se aseza carnaciori,,,,,,,,,,,,,se ruleaza strans,cat se poate de strans(se poate pune si feliute de ardei rosu ,eu nu am pus )

Se lega cu ata de jur imprejur rulada rezultata.

Se unde cu putin ulei sau un galbenus de ou.
Rulada rezultata se acopere bine de tot cu o folie de copt ,se aseaza in tava si se da tava la cuptor pentru 20 minute la 170 grade,

dupa care se desface folie de pe rulada si se lasa sa  se rumeneasca putin,aproximativ 10 minute cel mult.

Se poate servi  acesta rulada  atat calda cu garnitura ............cat si rece ca si aperitiv.


Pofta buna.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri